Ultieme vrijheidstocht

Succesvolle veranderingen komen met leiderschap. Als succesvol leider werk je vanuit je authenticiteit, heb en geef je vertrouwen en sta je open voor wat er om je heen gebeurt. Je hebt richting en geeft op een natuurlijke manier richting.

Daarvoor is zelfkennis belangrijk. Ervaren wat voor jou belangrijk is, hoe je in het leven staat en hoe jij daar richting aan geeft. De hectiek van alledag neemt ons mee in patronen waar we zelf niet altijd blij mee zijn, houdt ons gegijzeld in een vast ritme en beloftes naar morgen.

Om als manager leider te worden is het goed om volledig los te komen van je vaste omgeving, je vaste patronen, je dagelijkse sleur en hectiek. Pas in een omgeving die je echt niet kent en waar je er echt alleen voor staat, dan ervaar je waar je kracht en passie zitten. Kracht en passie die essentieel zijn bij verandering.

De Ultieme vrijheidstocht biedt je minimaal een maand in een totaal andere omgeving, waar je leert vanuit je eigen zelf te denken en handelen. Te sturen op wat jij belangrijk vindt, om prioriteit te geven aan wat prioriteit behoeft. Om keuzes te maken en om los te laten.

Het levert je inzichten voor jou als persoon die onlosmakelijk verbonden zijn met jou als manager en leider.

De Ultieme vrijheidstocht omvat een outdoor ervaring die speciaal op jouw persoon wordt ontwikkeld. Een vrijblijvende intake maakt onderdeel uit van het traject.