Aanbiedingen

Veranderen kun je bijna niet alleen! Je hebt elkaar nodig. Een frisse blik en ondersteuning van buiten zijn essentieel. Een frisse blik om onzichtbare oplossingen zichtbaar te maken en om eigen blinde vlekken te herkennen. Ondersteuning helpt om van oude patronen af te komen en rust in werkzaamheden te brengen.

Veranderen is een delicaat proces. Je gaat werken aan gewoontes, automatismen en (verwachtings)patronen, bij jezelf en bij anderen. Het kan gepaard gaan met ontslag en reorganisatie. Participatie slaat dan snel om in weerstand. Als je hierbij iemand van buiten betrekt, moet dat goed voelen, dan wil je weten dat je hem kunt vertrouwen en dat hij de benodigde kennis bezit. Die informatie kun je niet van een website halen, dat kun je niet alleen uit een intake opmaken of baseren op de goede naam van het bedrijf. Dat wil je ervaren! En gelijk heb je!

Daarom bied ik je drie producten van hoge waarde aan tegen een zeer aantrekkelijk tarief, die je direct verder helpen bij je verandering en die een duidelijke indruk geven of wij elkaar kunnen helpen.

  1. Gratis Ebook: “Haal meer uit interventies voor verandering”.
    Hiermee geef ik een eerste inzicht van mijn kennis en zienswijze.
  2. Gratis workshop: “Focus op verandering”.
    Hiermee laat ik je ervaren hoe ik jouw organisatie losmaak van het vaste denken en een gezamenlijke richting laat uitzetten.
  3. “Bevrijdingsanalyse”, uniek aanbod
    Hiermee geef ik blijk van mijn analyserend en coachend vermogen.

Daarnaast deel ik maandelijks inzichten, tips en ervaringen door middel van mijn blog. Dit is tevens een middel om online met jou in gesprek te zijn zodat ik in kan spelen op wat jou bezighoudt.