Aanbieding “Bevrijdingsanalyse”

Herken je een van de onderstaande problemen?

  • Loopt je veranderingstraject stroef en duurt het langer dan je dacht?
  • Is er veel weerstand in de organisatie tegen de verandering?
  • Voel je dat de druk op jou toeneemt?

Dan is er een oplossing. De oplossing is de Bevrijdingsanalyse. Wil je daar meer van weten?

De Bevrijdingsanalyse geeft je begrip van de situatie en geeft duidelijkheid waar je je op moet richten! Hierdoor ontstaat rust en kun je met plezier het veranderproces realiseren. Het wordt weer leuk! Door de verkregen inzichten breng je je managementteam dichter bij elkaar, zul jij als manager sterk groeien in je kracht en mogelijkheden waardoor jouw succes in de organisatie toeneemt!

De bevrijdingsanalyse is voor managers die directe verantwoordelijkheid hebben voor het slagen van een verandertraject waarbij minimaal 100 personen zijn betrokken.

De Bevrijdingsgsanalyse legt de belangrijkste thema’s in jouw organisatie bloot, hoe deze patronen zijn ontstaan en hoe deze te adresseren. Deze kennis geeft je het bevrijdende inzicht om de juiste acties te starten.
De Bevrijdingsanalyse is een traject van 5 dagen, bestaande uit een intake, gesprekken met medewerkers op locatie (2 dagen), verwerken van de gegevens en een presentatie aan het Management Team.
Tijdens de intake wordt jouw situatie besproken, de aanpak afgestemd en de mogelijkheden doorgenomen. Uiteraard verplicht niets tot afname.